AC Milanilla oli sunnuntaina juhlavat tunnelmat. Punamustat kaatoi vieraskentällä Juventuksen peräti maalein 3-0, ja tarrasi kiinni ensi kauden Mestarien liigan paikkaan. Juventus puolestaan on vaarassa pullahtaa Mestarien liigasta kokonaan ulos. AC Milanille voitto Juventuksesta oli ensimmäinen Serie A:ssa reiluun kymmeneen vuoteen.

OptaPaolo

@OptaPaolo
2011 - AC Milan have won a Serie A away match against Juventus for the first time since March 2011 (0-1 Gattuso), before the Allianz Stadium existed. Conquest.

#SerieA #JuveMilan

Ilta ei silti ollut AC Milanille pelkästään positiivinen, vaan huonojakin kuulumisia tuli. 39-vuotias ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic loukkaantui 66. minuutilla ja joutui tulemaan vaihtoon. Zlatan kamppaili pallosta keskialueella ja istahti nurmen pintaan polveaan pidellen.

Zlatan yritti jatkaa pelaamista, mutta joutui lopulta tulemaan päätään pudistellen vaihtoon. Hänen tilalleen tuli kroatialainen Ante Rebic, joka viimeisteli Milanin 2-0-johtomaalin.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

Viimeksi maaliskuussa maalin tehnyt Zlatan palasi keväällä Ruotsin A-maajoukkueeseen vuosien poissaolon jälkeen, tähtäimessään kesäkuussa alkavat EM-kisat. Nyt esille nousi huoli siitä, toteutuuko Zlatanin odotettu ja tarunhohtoinen comeback, vai voiko polvivamma estää kisamatkan.

– Ibra ei ollut kunnossa ennen ottelua. Nyt hänen polveensa sattuu. Toivomme, että se ei ole mitään kovin vakavaa, Milanin valmentaja Stefano Pioli sanoi Sky Sportin haastattelussa pelin jälkeen.

Lähde: Football-Italia