Selvä vihje edessä olevasta siirrosta? – Cristiano Ronaldo bongattiin lastaamasta arvokasta muuttokuormaa

© Kuva: Getty Images

Kausi 2020-2021 on ollut synkkä Juventukselle. Mestarien Liigasta tuli lähtö jo varhain, ja Serie A:ssa yhdeksän vuoden mestaruusputki meni poikki. Paikka edes neljän parhaan joukossa ei ole varma ennen sarjan päätöskierrosta. Pientä lohtua Juventus voi tavoitella vielä keskiviikkona pelattavasta Coppa Italian finaalista.

Yksi raskaimmin pettyneistä lienee viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja Cristiano Ronaldo. Portugalilaistähti voittaa kyllä ylivoimaiseen tapaan Serie A:n maalikuninkuuden, mutta jatkuvat varhaiset putoamiset Mestarien liigasta eivät ole sitä, mitä varten CR7 Juventukseen siirtyi.

Kevään aikana onkin alkanut velloa huhuja Cristiano Ronaldon siirtymisestä muualle, vaikka sopimusta Juventuksen kanssa on vielä vuosi jäljellä. Välillä puhuttiin vahvasti paluusta Real Madridiin, mutta sen ajatuksen puheenjohtaja Florentino Pérez jo torppasi ykskantaan. Ajoittain on mainittu muun muassa PSG tai Manchester United, mutta kenties vahvimmat huhut ovat vieneet hyökkääjää tuoreeseen Portugalin mestariin Sporting Lissaboniin, jossa CR7 ammattilaisuransa aloitti.

Nyt Italiassa on nähty selvä vihje siitä, että Cristiano Ronaldo voisi todella olla lähtöpuuhissa. PerSempreCalcio-sivuilla maanantaina julkaistulla videolla nimittäin nähdään, kuinka urheiluautoja keräilleen Cristiano Ronaldon seitsemää luksusautoa siirretään muuttorekkoihin. Autoja lähti kuljettamaan pois Torinosta lissabonilainen kuljetusyhtiö ”Roclo Cargo”.

Muutamaa tuntia myöhemmin videon aitouden vahvisti Radio Punto Nuovon haastattelussa puhunut Juventus-hyökkääjän naapuri Luciano Saroglia.

– Kun Ronaldo saapui tänne kolme vuotta sitten, näin kahdesta rekasta purettavan autoja tänne. Eilen ne tulivat hakemaan autoja pois. Näin Ronaldon ohjailevan kaikkea ja puhuvan kuljettajien kanssa. Italiaa he eivät puhuneet, Saroglia kertoi ja antoi samalla kohteliaisuuden naapurilleen.

– Hän oli hyvä naapuri eikä järjestänyt ikinä juhlia. Sitä paitsi hänen saapumisensa jälkeen täällä on ollut paljon turvallisempaa.

Lähde: Sport


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!