HELSINKI. Huuhkajien keskuspuolustaja Robert Ivanov kertoi keskiviikkona Helsingin Kalastajatorpalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ensimmäisestä kaudestaan Warta Poznańin riveissä.

Ivanov oli varsin tyytyväinen esityksiinsä Puolan pääsarjassa, sillä vastuuta kertyi etenkin vuodenvaihteen jälkeen runsaasti. 26-vuotias suomalainen pelasi täydet minuutit kaikissa paitsi yhdessä kauden viimeisestä 16 sarjaottelusta ja ainoastaan kolme näistä päättyi tappioon.

– Kevätkausi meni omalta osalta hyvin. Pysyin terveenä ja sain pelata paljon, emmekä hävinneet montakaan ottelua. Se, että olen täällä maajoukkueen mukana kielii varmasti siitä [miten hyviä esitykset ovat olleet], vastasi Ivanov SuomiFutikselle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

BYYRI

@Byyri
Upeasti Puolan liigassa aloittanut Robert Ivanov valittiin kierroksen joukkueeseen! ⁣

Wartan maali on pysynyt koskemattomana jo kahdeksassa ottelussa tällä kaudella, kun suomalaistoppari on luutinut takalinjoilla 👊🇫🇮🇵🇱

#Huuhkajat

🎥 Ekstraklasa

Vielä kolme vuotta sitten Puolan kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelannut Warta Poznań nousi pääsarjatasolle ensimmäistä kertaa 25 vuoteen kauden 2019-20 päätteeksi.

Toisin kuin kaksi muuta nousijaseuraa, Warta Poznań ei jäänyt sarjan hännille, vaan sijoittui Ekstraklasassa häikäisevästi viidenneksi.

Paremmalla maalierolla Poznań olisi selviytynyt ensi kaudeksi myös Euroopan Konferenssiliigan karsintoihin, mikä olisi tehnyt nousijaseuran sensaatiomaisesta sesongista entistäkin paremman.

Ivanovin mielestä saattoi kuitenkin olla hyvä asia, ettei Warta Poznań ottanut vielä harppausta europelien puolelle. Organisaatio on vielä kasvamisvaiheessa, eivätkä seuran eväät Konferenssiliigaan olisi välttämättä riittäneet.

– Pelasimme hyvän kevätkierroksen, mutta ihan rehellisyyden nimissä, tämä kyseinen europelipaikka olisi ehkä ollut liikaa meidän organisaatiollemme tässä vaiheessa, myönsi Ivanov.

– Tämän seuran ja organisaation kasvattamisen parissa on tapahtunut hyviä juttuja ja meininki on hyvä. Seura menee pikkuhiljaa eteenpäin ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan kohti ensi kautta.

Ivanov suhtautuu omaan asemaansa Poznańissa rauhallisin mielin. Tarjouksia ei ole toistaiseksi sadellut suuremmista seuroista ja tämänhetkinen keskittyminen on sataprosenttisesti Huuhkajissa.

[readmore from=Huuhkajat]

– Ei ole tullut mitään, totesi Ivanov kysyttäessä mahdollisista kyselyistä ja tarjouksista isommista sarjoista.

– Kaikki fokus on tällä hetkellä siinä, miten voin auttaa Huuhkajia [EM-kisoissa]. Katsotaan sitten uudelleen.

– Diiliä on vielä vuosi jäljellä ja näiltä näkymin pelit jatkuu Poznańissa. Jalkapallossa asiat saattavat tapahtua todella nopeasti, joten on parempi keskittyä täysillä nykyhetkeen.

LUE MYÖS: