Some säikähti pahanpäiväisesti Teemu Pukin loukkaantumisesta – ”Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ystävät saivat keskiviikkona karmivia uutisia, kun Norwichin tähtihyökkääjän Teemu Pukin kerrottiin kärsivän nilkan nivelsidevammasta.

Toipuminen vammasta vie Palloliiton tiedotteen mukaan joitakin viikkoja. EM-kisojen avauspotkuun on aikaa enää reilu kuukausi. Suomi pelaa Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa 12. kesäkuuta.

Huuhkajat ei olisi historiansa ensimmäisissä arvokisoissa ilman 31-vuotiasta Pukkia. Hän teki kisoihin johtavissa karsinoissa kymmenen maalia, kun koko muu joukkue onnistui maalinteossa yhteensä kuudesti.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Palloliiton tiedotteessa, että Pukin uskotaan olevan kunnossa EM-turnaukseen mennessä, mutta ykköshyökkääjän loukkaantuminen aiheutti luonnollisesti järkyttyneitä reaktioita Huuhkajien kannattajissa.

– Ei helvetti nyt tällaista… kirosi käyttäjä Finsvenskan Twitterissä.

– Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Teme on täydessä kunnossa kuukauden päästä, totesi Mikko.

– Ei ollenkaan hyvä uutinen näin lähellä EM-kisoja. Toivottavasti ei ole vakava loukkaantuminen, sillä niin tärkeä Pukki on Huuhkajille maalinteon kannalta, päivitteli Aki.

– Eieieieiei, eijumalauta älä tällasta nyt tähän kohtaan anna!!! kauhisteli Lassi.

– Ei ollenkaan hyvä juttu, jos Huuhkajien ykköstykki jää sivuun, vaikka Jollekin (Pohjanpalo) on päässyt vauhtiin loukkaantumiskierteen jälkeen, tuumi Kai-Ari.

– Ei prkl, jokaista Norwichin peliä koko kevään katsonut kaikki sormet ja varpaat ristissä että älä nyt vaan loukkaannu ja nyt sitten, harmitteli Ellu.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!