Huuhkajien ystävät saivat keskiviikkona karmivia uutisia, kun Norwichin tähtihyökkääjän Teemu Pukin kerrottiin kärsivän nilkan nivelsidevammasta.

Toipuminen vammasta vie Palloliiton tiedotteen mukaan joitakin viikkoja. EM-kisojen avauspotkuun on aikaa enää reilu kuukausi. Suomi pelaa Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa 12. kesäkuuta.

Huuhkajat ei olisi historiansa ensimmäisissä arvokisoissa ilman 31-vuotiasta Pukkia. Hän teki kisoihin johtavissa karsinoissa kymmenen maalia, kun koko muu joukkue onnistui maalinteossa yhteensä kuudesti.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Palloliiton tiedotteessa, että Pukin uskotaan olevan kunnossa EM-turnaukseen mennessä, mutta ykköshyökkääjän loukkaantuminen aiheutti luonnollisesti järkyttyneitä reaktioita Huuhkajien kannattajissa.

– Ei helvetti nyt tällaista… kirosi käyttäjä Finsvenskan Twitterissä.

– Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Teme on täydessä kunnossa kuukauden päästä, totesi Mikko.

– Ei ollenkaan hyvä uutinen näin lähellä EM-kisoja. Toivottavasti ei ole vakava loukkaantuminen, sillä niin tärkeä Pukki on Huuhkajille maalinteon kannalta, päivitteli Aki.

– Eieieieiei, eijumalauta älä tällasta nyt tähän kohtaan anna!!! kauhisteli Lassi.

– Ei ollenkaan hyvä juttu, jos Huuhkajien ykköstykki jää sivuun, vaikka Jollekin (Pohjanpalo) on päässyt vauhtiin loukkaantumiskierteen jälkeen, tuumi Kai-Ari.

– Ei prkl, jokaista Norwichin peliä koko kevään katsonut kaikki sormet ja varpaat ristissä että älä nyt vaan loukkaannu ja nyt sitten, harmitteli Ellu.

Finsvenskan

@Finsvenskan
Ei helvetti nyt tällaista... #Huuhkajat

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Teemu Pukki will continue to be assessed over the coming period, after scans revealed ankle ligament damage following the weekend’s win over Reading.

Oliver Skipp has undergone surgery following a fracture in his right foot.

Full injury update ⬇

Mikko Vehviläinen

@vehvilainenm
Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Teme on täydessä kunnossa kuukauden päästä. #huuhkajat Teemu Pukilla nilkkavamma – ”Uskomme, että Teemu on EM-kisoissa kunnossa” palloliitto.fi/jalkapallouuti…

Aki Pennanen

@ak_850
Ei ollenkaan hyvä uutinen näin lähellä EM-kisoja. Toivottavasti ei ole vakava loukkaantuminen, sillä niin tärkeä Pukki on Huuhkajille maalinteon kannalta #futis #Pukki #Huuhkajat #loukkaantuminen #uutinen

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Teemu Pukki will continue to be assessed over the coming period, after scans revealed ankle ligament damage following the weekend’s win over Reading.

Oliver Skipp has undergone surgery following a fracture in his right foot.

Full injury update ⬇

Kai-Ari Lundell

@kaiarilundell
Ei ollenkaan hyvä juttu, jos Huuhkajien ykköstykki jää sivuun, vaikka Jollekin on päässyt vauhtiin loukkaantumiskierteen jälkeen.

#futis #jalkapallo #Huuhkajat

iltalehti.fi/jalkapallo/a/2…
iltalehti.fi

Teemu Pukki joutuu viikoiksi sivuun – miten käy maalitykin EM-kisojen?

Pukilla on nivelsidevamma nilkassa.

Ellu ⭐️

@Ellunen_
Ei prkl, jokaista Norwichin peliä koko kevään katsonut kaikki sormet ja varpaat ristissä että älä nyt vaan loukkaannu ja nyt sitten 🙄

Huuhkajat

@Huuhkajat
Teemu Pukki kärsii nilkan nivelsidevammasta, josta toipuminen vie tämän hetken arvion mukaan joitakin viikkoja.
Pukin on määrä liittyä Huuhkajien mukaan, kun joukkue kokoontuu valmistavalle leirille toukokuun loppupuolella.

Lue lisää ⤵️

#huuhkajat

palloliitto.fi/jalkapallouuti…

Miika Nuutinen

@MiikaNuutinen
EM-kisojen odottelu ilman huolen häivää... ➡️ uutiset Pukin loukkaantumisesta.
#huuhkajat #pukkiparty

Timo Viitala

@timoviitala
Pukki loukkaantunut #huuhkajat