Sunnuntain KuPS-HJK -ottelussa massiivinen lataus: ”Jokainen pieni jalkapalloteko”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS isännöi Veikkausliigan ylivoimaista mestarisuosikkia, HJK:ta sunnuntain sarjapelissä.

Vaikka kyseessä on kuopiolaisille vasta kauden toinen vääntö, on sen panos massiivinen. Keltaiset hävisivät avausottelunsa FC Interille, ja helsinkiläiset karkaisivat viime vuoden pronssijoukkueelta voitolla nyt jo kuuden pisteen päähän.

Valtavalla kauhalla pelaajamarkkinoilla riehuneeseen HJK:hon viitataan KuPS:n ennakossa toistuvasti nimikkeellä tuplamestari. Tältä kaudelta odotetuista mestaruuksista ensimmäistä sinivalkoinen legioona hakee jo viikon kuluttua, kun se kohtaa kuopiolaisjoukkueen uudelleen; 8. toukokuuta kyseessä on Suomen Cupin finaali. On selvää, että myös siihen haetaan sunnuntaina askelmerkkejä.

– Tämä on meille jälleen yksi hieno mahdollisuus näyttää osaamisemme. Tämä on niitä otteluita, joista meidän tulee nauttia. Jokainen haluaa pelata hyviä pelaajia ja hyviä joukkueita vastaan. Haluan että pojat menevät hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa kentälle tekemään niitä asioita, joissa he ovat hyviä, KuPS-valmentaja Simo Valakari sanoo.

– Jokainen pieni jalkapalloteko kentällä merkitsee näissä peleissä lopputuloksen kannalta paljon, ja ne yksittäiset pienet teot voivat kääntää näitä pelejä.

Valakari kehuu helsinkiläisten rakennusprojektia aiheesta.

– He pystyvät menemään nopeasti puolustuslinjan taakse ja jos annamme heille liikaa tilaa, he pystyvät kontrolloimaan peliä pallolla. Joukkueessa on loistavia yksilöitä, joiden kanssa meidän tulee olla tarkkana.

Katso Suomifutis.comin tuore, koko Veikkausliigan kausiennakko täältä! Kuka voittaa, kuka putoaa…?

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.