Tähtihyökkääjä suuttui valmentajalle vaihtokomennuksestaan – Inter järjesti harjoituksissa nyrkkeilyottelun kaksikolle

© Kuva: Getty Images

Internazionalen tähtihyökkääjä Lautaro Martínez ei ollut keskiviikkona alkuunkaan tyytyväinen, kun päävalmentaja Antonio Conte otti hänet vaihtoon 77. minuutilla.

Conte laittoi Martínezin vaihdosta kentälle loukkaantuneen Alexis Sánchezin tilalle 36. minuutilla, mutta argentiinalaishyökkääjän iltapuhde kesti lopulta vain 41 minuuttia.

Kentältä poistuessaan Martínez katsoi tuimasti kohti Contea, potkaisi juomapulloa ja heitti pelipaitansa maahan.

– Osoita hieman kunnioitusta, äläkä esitä mitään supertähteä, huusi Conte hyökkääjälleen Marcan mukaan.

Katso video alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ. Artikkeli jatkuu videon alla.

Inter oli varmistanut Italian Serie A:n mestaruuden jo ennen keskiviikon ottelua, jonka se voitti 3-1. Interin apuvalmentaja Cristian Stellini sanoi pelin jälkeen, että joukkueen vaatimustaso ei ole laskenut kultamitaleista huolimatta, ja siksi Martínez komennettiin takaisin penkille.

– Tämä on esimerkki siitä mentaliteetista, jota me haluamme nähdä. Vaikka tulos olisi jo varmistunut, me odotamme jokaisen pelaajan antavan kaikkensa, kommentoi Stellini Sky Sport Italialle.

– Lautaro ei sillä hetkellä pelannut oikealla tasolla, ja me haluamme pelaajien keskittyvän aina täysillä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Martínez pyysi heti ottelun jälkeen anteeksi koko joukkueelta, eikä pelaajien ja valmentajien välillä ole eripuraa. Conten Instagram-tilille lisätty video vaikuttaisi tukevan Gazzettan tietoja.

Videolla Martínezilla ja Contella on nyrkkeilyhanskat käsissä, ja he seisovat teipistä ja pujottelukepeistä kyhätyssä kehässä. Muut pelaajat naureskelevat ja hurraavat, kun Martínezin hyökkääjäkollega Romelu Lukaku esittelee kummatkin ”ottelijat”. Video ei kuitenkaan kerro, miten kaksikon leikkimielisessä välienselvittelyssä kävi.

Katso video alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!