Tanskassa ratkaisun paikat – Huuhkajien hymypoikatrio lähetti Brøndbylle lykkyä pyttyyn

© Kuva: Getty Images

Tanskan Superliiga huipentuu kärjen osalta maanantaina, kun Championship groupin kolme viimeistä ottelua potkaistaan käyntiin kello 18 Suomen aikaa.

Suomalaisittain varsin tuttu joukkue on mestaruuspystissä jo toisella kädellään kiinni oleva Brøndby, joka saikin Huuhkajien hymyilevältä kolmikolta Lukas Hradecky, Paulus Arajuuri, Teemu Pukki, onnentoivotukset.

– Toivottavasti Brøndby voittaa tänään mestaruuden, heillä on hyvä mahdolluus siihen. Olisi kiva mennä sinikeltaiseen Köpikseen sitten, kun kisat alkavat, Pukki sanoi maanantain Huuhkajat-pressissä aiemmin.

Mestarikandidaatti, jonka riveissä siis yllä esiintyvän kolmikon jäsenistä jokainen on urallaan pelannut, kävi Eurooppa-liigan merkeissä Turussa kesällä 2019. Silloin sinikeltaiset lähtivät kotimatkalle tyhjin käsin; FC Inter voitti kesäisellä Veritas-stadionilla 2-0. Tanskalaiset kuitenkin jatkoivat tuolloin turnausta, ylivoimaisesti voittamansa avausottelun turvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.