Saksan maajoukkueluotsi Joachim Löw on nimennyt alustavan EM-kisaryhmänsä tulevan kesän lopputurnaukseen.

Uutisoimme aiemmin tänään saksalaismedian saamista tiedoista, joiden mukaan Thomas Müller ja Mats Hummels palaisivat maajoukkueen riveihin yli kahden vuoden mittaisen tauon jälkeen. Nämä huhut pitivät kutinsa sillä kumpikin konkari on mukana 26 nimen listalla.

Toinen mielenkiintoinen valinta Saksan EM-kisaryhmään on Jamal Musiala, joka päätti hiljattain edustaa maajoukkuetasolla Saksaa Englannin sijaan. Vasta 18-vuotias huippulupaus liittyy keskikenttäpelaajien ja hyökkääjien joukkoon Valioliigasta tuttujen İlkay Gündoğanin, Kai Havertzin ja Timo Wernerin kanssa.

Joukkueen alla olevasta listasta tai oheisesta upotuksesta.

Saksan EM-kisamiehistö

Maalivahdit: Manuel Neuer (Bayern München), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt)

Puolustus: Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta). Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (RB Leipzig), Lukas Klostermann (RB Leipzig), Robin Koch (Leeds), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern München), Mats Hummels (Borussia Dortmund)

Keskikenttäpelaajat: Emre Can (Borussia Dortmund), Leon Goretzka (Bayern München), İlkay Gündoğan (Manchester City), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern München), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach)

Hyökkääjät: Serge Gnabry (Bayern München), Kai Havertz (Chelsea), Thomas Müller (Bayern München), Leroy Sané (Bayern München), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea).