Uransa parhaan kauden pelannut Romelu Lukaku lähti kaupungille ja liittyi fanien mestaruusjuhliin – ”Olen todella ylpeä, että pelaan Interissä”

© Kuva: Getty Images

Kun Internazionalen paluu mestaruuskantaan Serie A:ssa 11 vuoden tauon jälkeen sunnuntaina varmistui, oli yksi onnellisimmista epäilemättä Interin belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku. Ensi viikolla 28 vuotta täyttävä Lukaku tuomittiin Manchester Unitedissa osin flopiksikin, mutta Serie A:ssa Lukaku on ollut heti johtava pelaaja. Tällä kaudella Lukaku on tehnyt 33 ottelussa 21 maalia ja syöttänyt kymmenen – eli on ollut osallisena lähes maalissa per peli.

Lukaku voitti uransa alkuvuosina kaudella 2009-2010 Anderlechtissa belgianmestaruuden, mutta TOP 5 -liigoissa mestaruus oli miehen uran ensimmäinen. Hän otti voiton varmistumisesta kaiken irti, sillä Lukaku lähti Milanin keskustaan ajelemaan autollaan joukkueen fanien tavoin, heiluttaen Interin lippua autonsa ikkunasta ja laulaen fanien mukana.

– Olen niin iloinen kaikkien maailman Inter-fanien, joukkueen, taustajoukkojen, puheenjohtajan ja kaikkien puolesta, Lukaku hehkutti Sky Sport Italialle.

– Tämä oli meille suurenmoinen vuosi. Olen todella ylpeä siitä, että pelaan Interissä. Halusin tulla tänne juhlimaan ihmisten kanssa. Sanoin ystävälleni, että paras tapa kokea juhlat, on olla paikan päällä fanien seassa.

– Tämä on minulle ja monille joukkuekavereitani ensimmäinen liigamestaruutemme, joten halusimme jakaa tämän hetken heidän kanssaan.

Lukakulta kysyttiin myös, onko tämä kausi ollut koko hänen uransa paras.

– Viime vuosikin oli hyvä, mutta kyllä, tämä oli urani paras kausi. Toivon, että jatkan samaan malliin. Haluan vain kiittää kaikkia, sillä olen todella onnellinen.

Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Lukakulla ei ole mitään aikeita poistua Interistä kesällä, vaan hän jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin.

Lähde: Football-Italia


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.