Muun muassa Valenciasta, Benficasta ja Argentiinan A-maajoukkueesta tuttu Enzo Pérez joutui mielenkiintoiseen paikkaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Pérez nimittäin joutui pelaamaan maalivahtina River Platen ja Santa Fen välisessä Copa Libertadoresin ottelussa.

Keskikenttäpelaajana tunnettu Pérez laitettiin River Platen maaliin, koska joukkueen jokainen Libertadoresin kokoonpanoon merkattu maalivahti kärsii koronaviruksesta. River Platen edustusjoukkueessa on todettu peräti 20 koronatartuntaa.

Lue tapauksesta lisää täältä.

Hienosti koko ottelun River Platen maalilla pelannut Pérez myönsi ESPN:n haastattelussa olleensa hyvin hermostunut ja jännittynyt ottelun aikana. Pérez sai edellisessä ottelussa lihasvamman, jonka vuoksi hän pelasi maalivahtina. Riverillä ei ollut ottelussa ainuttakaan vaihtopelaajaa koronavirustartuntojen vuoksi.

– Totta kai maalivahtiystäväni kirjoittivat minulle ennen ottelua ja kysyin heiltä apua. Harjoittelin myös maalivahtivalmentajan kanssa ja hän antoi minulle vinkkejä. Hän sanoi, että minun pitäisi olla jatkuvasti pilkun lähellä. Silloin maalin kummallekin puolelle olisi yhtä pitkä matka. Ottelun aikana olin kuitenkin niin hermostunut, että unohdin sen, Pérez totesi.

– Valehtelisin, jos väittäisin nauttineen maalivahtina pelaamisesta. En ole koskaan ollut yhtä hermostunut ja jännittynyt.