Brittilehti: Kaksi valioliigaseuraa haluaa Glen Kamaran itselleen – otollinen hetki seuraavalle askeleelle?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara edustaa seurajoukkuetasolla Glasgow Rangersia. Aika kuitenkin näyttää, kuinka pitkään tilanne jatkuu näin.

25-vuotias Kamara on ollut loistavassa vireessä siitä lähtien, kun hän liittyi Rangersin vahvuuteen Dundee Unitedista tammikuussa 2019. Rangers hankki hänet vain noin puolella sadalla tuhannella eurolla. Viime keväänä Steven Gerrardin valmentama joukkue voitti kymmenen vuoden tauon jälkeen Skotlannin-mestaruuden.

Kamaran suorituksiin ovat monet seurat kiinnittäneet huomiota. Englannin Valioliigaan ensi kaudeksi nousseen Watfordin tiedetään olevan siirtomarkkinoilla aktiivisesti hänen perässään.

Tabloidlehti Daily Recordin tietää kuitenkin kertoa, ettei Watford enää saa rauhassa kosiskella Kamaraa. Myös Brentford on tullut kilvoitteluun mukaan.

Rangers pyytää Kamarasta yli kymmenen miljoonan euron siirtokorvausta, mikä on 200-kertainen summa verrattuna kahden vuoden takaiseen.

Kamaran sopimusta skotlantilaisseuran kanssa on jäljellä kaksi vuotta. Jatkosopimusneuvotteluja on käyty jo usean kuukauden ajan, mutta nähtäväksi jää, onko mahdollisuus pelata Englannissa liian houkutteleva tarjous.

Kamara edusti Suomea hienosti kesän EM-kisoissa. Hän keräsi lohkovaiheessa kaikista eniten syötönkatkoja, vaikka Huuhkajat jäikin lohkonsa kolmanneksi ja ulos jatkopeleistä.

LUE MYÖS: Jokainen Huuhkaja arvioitu – katso pelaajien arvosanat EM-kisoista: Yksi tähti ylitse muiden

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️