Ranskan suurseura PSG harkitsee tekevänsä tarjouksen Juventuksessa pelaavasta Arthurista, 24, verkkolehti Calciomercato kertoo. Juventus puolestaan ei poissulje Brasilian maajoukkuepelaajan myymistä.

Arthur tuli Juventukseen viime kesänä Barcelonan kanssa käydyn keinottelun myötä. Siirtosumma oli ennätykselliset 72 miljoonaa euroa. Silti Juventus saattaa olla jo valmis luopumaan pelaajastaan. Vaillinaisen pelaajarakenteensa ja valmentaja Massimiliano Allegrin tulon myötä torinolaisseura on muutoksen edessä, ja muutos edellyttää luopumista.

Erittäin lahjakkaaksi tiedetyn Arthurin debyyttikausi jäi eittämättä pettymykseksi. Hän ei onnistunut murtautumaan Juvessa edes avauskokoonpanoon, vaikka Bianconerin keskikenttää pidetään lähes yksimielisesti liian hitaana ja mielikuvituksettomana vertailussa muihin huippuseuroihin. Keväällä hän katosi kuvasta lähes täysin.

Arthur on Calciomercaton mukaan viestittänyt Juven seurajohdolle, ettei hänelle ole välttämätöntä jäädä seuraan osoittamaan arvostelijoidensa mielipiteitä vääriksi. Siksi myös Juventus on ollut avoin siirrolle. Viime viikkoina juuri PSG on osoittanut olevansa kiinnostunut pelaajasta, mutta sitä ennen sen täytyy ratkaista kysymykset Kylian Mbappén, 22, ja Mauricio Pochettinon tulevaisuudesta. Juuri tästä syystä tilanteen kehittyminen on vielä hidasta. PSG:llä on verkkonsa vedessä laajalla alueella. Myös esimerkiksi Achraf Hakimia on huhuiltu Pariisiin.