L’Équipe: Kylian Mbappé suuttui Olivier Giroud’n kommenteista – maajoukkuevalmentaja esti julkisen tunteenpurkauksen

© Kuva: Getty Images

Ranska kukisti Bulgarian tiistaisessa harjoitusottelussa 3-0.

Olivier Giroud viimeisteli kaksi maalia Bulgarian verkkoon, vaikka pääsi kentälle vasta avausjakson lopussa, kun Karim Benzema loukkasi polveaan.

Ottelun jälkeen Giroud totesi julkisesti olevansa pettynyt siihen, ettei hänelle syötetä palloa tarpeeksi. Giroud olisi sanojensa mukaan voinut tehdä Bulgaria-ottelussa useammankin maalin, jos joukkuetoverit olisivat syötelleet hänelle enemmän.

– Pyydän palloa, mutta minulle ei syötetä. Siitä huolimatta yritän aina pyytää palloa itselleni ja tarjota joukkuetovereilleni vaihtoehtoja boksin sisällä. Nyt onnistuin kahdesti maalinteossa, kun Wissam Ben Yedder ja Benjamin Pavard antoivat minulle hienot syötöt, Giroud totesi ottelun jälkeen.

Ranskalaismedian mukaan Ranskan A-maajoukkueen ykköstähti Kylian Mbappé suuttui pahemman kerran Giroud’n kommenteista. Mbappé otti Giroud’n kommentit itseensä.

L’Équipen mukaan Mbappé vaati päästä lehdistötilaisuuteen voidakseen kritisoida Giroud’n kommentteja, mutta Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei suostunut siihen.

– Voi olla, että Giroud’n mielipide pitää paikkansa. Joskus pelaaja ei saa palloa, vaikka sitä pyytäisikin. Emme voi kuitenkaan kritisoida Mbappéa tai muitakaan, Deschamps sanoi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!