Viime kaudella Turkin Superliigassa neljänneksi sijoittunut Trabzonspor on jälleen yhdistetty Norjan maajoukkuehyökkääjä Alexander Sørlothiin, 25. Hän vietti joukkueessa kauden 2019–20 lainalla Crystal Palacesta ja teki unohtumattoman vaikutuksen seuran kannattajiin. Ulkomaalaispelaajalle ennätykselliset 24 maalia toivat hänelle sarjan maalikuninkuuden.

Keskiviikkona uutisoimme, kuinka Trabzonspor-fanit ovat sankoin joukoin kokoontuneet Sørlothin Instagram-tilille. Vahvasta some-preesensistään tunnetut turkkilaiset futisfanaatikot ovat jättäneet hänen kuvansa alle miljoonia kommentteja.

Nykyinen RB Leipzig -hyökkääjä on nyt Twitterissä puuttunut asiaan ja kertonut olevansa tietoinen trabzonilaisten tempauksesta. Aivan tyytyväinen hän ei kuitenkaan ole:

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Hei Trabzonspor-fanit, arvostan rakkauttanne ja tukeanne, mutta lakkaattehan soittamasta ja lähettämästä minulle viestejänne. Tämä tekee elämästäni erittäin stressaavaa. Liika on liikaa, Sørloth pyytää.

Tässäkin twiitissä on silti artikkelin julkaisuhetkellä enemmän kommentteja (3,8 tuhatta) ja uudelleentwiittauksia lainauksella (5,5) kuin tavallisia uudelleentwiittauksia (2,2).

Sørloth pelasi viime kauden RB Leipzigissä. Maaleja tuli Bundesliigassa viisi 29 otteluun. Vastuu ja peliesitykset jäivät odotuksiin nähden vähäisiksi.