Nyt se on varmaa! Niki Mäenpää pelaa Serie A:ssa tulevalla kaudella

© Kuva: Getty Images

Venetsia FC tiedottaa: Niki Mäenpään kanssa on tehty jatkosopimus.

Mäenpäällä oli aiemmin optio tulevasta kaudesta, mutta sen käyttämisestä ei ollut varmuutta. Nyt Serie A:han noussut Venezia kertoo, että Mäenpään kanssa on solmittu kesään 2023 ulottuva sopimus.

Mäenpää siirtyi Veneziaan viime helmikuussa. Hän sai alkuun vain loppukauden kattaneen kontrahdin jatko-optiolla höystettynä. Otteet olivat sen verran vakuuttavia, että nyt 36-vuotias suomalaismaalivahti pääsee mittaamaan tasonsa Italian pääsarjassa.

Mäenpää pelasi viime kaudella Venezian paidassa kuusi sarjaottelua ja kaikki joukkueen viisi nousukarsintapeliä. 11 ottelussa Mäenpää päästi yhteensä kymmenen maalia ja piti maalinsa puhtaana neljä kertaa.