Nyt se on varmaa! Pistekin Belgiaa vastaan riittää Huuhkajille jatkopaikkaan

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat kohtaa vajaan tunnin kuluttua Belgian Pietarissa. Ottelussa on jättimäiset panokset. Yllätysvoitolla Huuhkajat nappaisivat upeasti lohkovoiton, mutta tasapelikin riittää jatkoon – jo varmuudella!

Ukraina ja Itävalta nimittäin pelasivat mieluisan tuloksen maanantaina Bukarestissa.

Itävalta voitti ottelun Christoph Baumgartnerin maalilla 1-0-lukemin, joten lohkon kolmoseksi jäänyt Ukraina keräsi alkulohkosta vain kolme pistettä.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Sunnuntaina päätökseen pelatun A-lohkon kolmanneksi sijoittui Sveitsi, joka keräsi neljä pistettä. Sveitsin maaliero on kuitenkin pakkasen puolella, joten mikäli Huuhkajat raapii tänään pisteenkin Belgiaa vastaan, menee se varmuudella jatkoon. Huuhkajien maaliero on tasapelin pelatessa parempi (0) kuin Sveitsillä.

LUE MYÖS: Avauskokoonpanot Huuhkajien otteluun julki! Suomella yksi muutos, neljä kovinta avaa Belgialla