Portugalin supertähti, tiistaina EM-kisahistorian parhaaksi maalintekijäksi noussut Cristiano Ronaldo kohautti lehdistötilaisuudessa, kun hän siirsi korostetun teatraalisesti UEFA:n sponsorin Coca-Colan pullot pois edestään – ja kameroiden näkyvistä – ja otti sen sijaan esiin vesipullon.

Juventuksen hyökkääjän ele ei suinkaan ollut merkityksetön, vaan sillä oli välitön vaikutus. Coca-Colan markkina-arvosta kun kerrotaan sulaneen heti pois peräti neljän miljardin dollarin.

Myöhemmin samana iltana nähtiin myös toinen vastaava pulloepisodi. Nyt asialla oli Ranskan keskikenttäpelaaja Paul Pogba. Pogba odotteli lehdistötilaisuuden alkua, loi pahan silmän edessään olevaan Heinekenin olutpulloon ja siirsi sen lattialle pois häiritsemästä.

GOAL

@goal
First Ronaldo with the Coca-Cola...

Now Paul Pogba wasn't happy with the Heineken in front of him at his press conference 🍺❌

Toisin kuin Cristiano Ronaldo, Pogba ei sanonut siirron yhteydessä mitään eikä ollut ylenpalttisen suurieleinenkään. Siksi on hieman vaikeampaa arvioida, millaisesta kannanotosta tässä oli kyse.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Kenties Manchester Unitedin pelaaja halusi toteuttaa Cristiano Ronaldon näyttämää mallia tai kenties hän ei vain pitänyt olutpullosta edessään. Islaminuskoinen Pogba ei tunnetusti käytä alkoholia lainkaan. Alkoholia pullo ei kuitenkaan sisältänyt, sillä Heineken mainostaa turnauksen yhteydessä vain alkoholitonta olutta.

Pogba valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun Ranska voitti avausottelussaan Saksan maalein 1-0.