”Se hetki, joka vie sinulta yöunet” – Avopaikan missanneelta Thomas Mülleriltä erittäin tunteikas somepostaus

© Kuva: Getty Images

Tiistaina se tapahtui. Englanti voitti arvokisojen pudotuspeliottelussa Saksan ensimmäisen kerran sitten MM-finaalin 1966, kun se kaatoi Wembleyllä ikiaikaisen arkkivihollisensa 2-0 Raheem Sterlingin ja Harry Kanen maaleilla. Tulos merkitsi samalla Joachim Löwin 15-vuotisen ajanjakson päättymistä Saksan maajoukkueen päävalmentajana.

Jossiteltavaakin Saksalle jäi. Ottelun ollessa jo viimeisellä varttituntisellaan Kai Havertz vapautti Thomas Müllerin karkumatkalle. Maajoukkueeseen EM-kisoja varten parin vuoden tauolta palannut Müller ei kuitenkaan onnistunut tekemään EM-kisahistoriansa ensimmäistä maaliaan edes 15. ottelussaan, vaan sujautti pallon puolisen metriä takatolpan ohi.

Pettymys oli tietenkin 31-vuotiaalle Müllerille ankaran kova. Koko uransa ajan Bayern Müncheniä edustanut hyökkääjä julkaisi keskiviikkoaamuna Instagramissa erittäin tunteikkaan postauksen, jossa hän pahoitteli avopaikkansa hukkaamista.

– Siinä se oli. Se hetki, jonka tulet lopulta muistamaan, ja joka vie sinulta yöunet. Se hetki, jota varten jalkapalloilijana teet töitä, harjoittelet ja elät, Müller aloitti tekstinsä.

– Se hetki, jolloin sinulla on yksin omissa käsissäsi tilaisuus tuoda joukkueesi tasaisessa pudotuspelissä mukaan peliin ja saattaa kokonainen jalkapallokansa ekstaasiin. Tekee hemmetin kipeää saada sellainen mahdollisuus ja jättää se käyttämättä.

– Minuun sattuu koko Saksan joukkueen puolesta, kaikkien kanssapelaajieni ja valmentajamme puolesta, sillä he luottivat minuun, jotta pääsin sillä hetkellä siihen paikkaan. Ennen kaikkea minuun sattuu kuitenkin kaikkien Saksan fanien puolesta, sillä he tukivat meitä EM-kisojen aikana hankalista ennusmerkeistä huolimatta. Kiitos tuestanne, Müller kirjoitti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thomas Müller (@esmuellert)

Koska vuoden 2010 MM-kisoissa maalikuninkuuden voittanut ja MM-kisoissa yhteensä kymmenen maalia tehnyt ei onnistunut 81. minuutilla auennessa loistopaikassaan, saattaa hän jäädä pysyvästi ilman EM-kisoissa tehtyä maalia.

Saksan entinen maajoukkuekapteeni Bastian Schweinsteiger arveli nimittäin ARD:n lähetyksessä, että Englanti-peli saattaisi jäädä Müllerin ja toisen maajoukkueseen paluun tehneen pelaajan Mats Hummelsin viimeiseksi. Valmentajan luottamuksesta Müllerin jatko tuskin jäisi kiinni, sillä Löwin seuraaja maajoukkueessa on Bayern Münchenin entinen valmentaja Hansi Flick, jonka ehdottomiin luottopelaajiin Müller on koko ajan lukeutunut.

Myös vuoden 2018 MM-kisojen maalikuningas Harry Kane oli vielä ennen eilistä ilman maalia EM-kisoissa, mutta Kane onnistui oman kuparisensa rikkomaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.