Suomi vs Belgia | Pelaa Huuhkajia 4 maalin tasoituksella – saat jättikertoimen 50,00

Huuhkajien EM-turnaus jatkuu maanantaina ottelulla Belgiaa vastaan. Peliyhtiö tarjoilee otteluun kaikkien aikojen tarjouksen. Tätä parempaa betsiä tuskin olet koskaan päässyt lyömään!

Pääset pelaamaan Suomea 4 maalin tasoituksella Belgiaa vastaan ja saat jättikertoimen 50,00. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että betsi osuu vaikka Huuhkajat häviäisi kolmella maalilla maanantaina. Betsin hienous on siinä, että Huuhkajien tasapeli tai voittoa voi edelleen kannustaa. Mutta lohdutuksena esimerkiksi Belgian voitto 3-0 riittäisi edelleen betsin osumiseen.

Toisin sanoen on melkein mahdotonta, että tämä betsi menisi pieleen. Belgia lähtee otteluun jo jatkopaikka taskussaan. Samaan aikaan Suomi tarvitsee ottelusta pisteitä tai vähintäänkin pienimaalisen tappion, jotta jatkohaaveet pysyvät elossa. Niinpä betsin osuminen on niin lähellä satavarmaa kuin olla ja voi.

Normaalisti tässä kohteessa kerroin on 1,02. Nyt siis erikoistarjouksen ansiosta saat jättikertoimen 50,00.

Jos sinulla on yksi ylimääräinen euro, niin tätä parempaa tilaisuutta tehdä viisikymppiä ekstraa ei varmasti tule. Seuraa vain alapuolen ohjeita ja toimi ennen maanantaita klo 22.00 ottelun alkua.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta otteluun Suomi-Belgia vähintään 1€ veto Suomen voitolle 4 maalin tasoituksella (kohteesta kuva alapuolella). Jos veto osuu, saat kertoimen 50,00.

Tähän kohteeseen asetat 1€ vedon. Jos Huuhkajat pelaa tasan, voittaa tai häviää max. 3 maalilla, niin vetosi osuu.

Lisätietoa:

– Voitto maksetaan 50€ ilmaisvetona ja ilmaisvedot maksetaan 22.6. klo 20.00 mennessä
– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Ilmaisvetojen voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia
– Tarjous on voimassa maanantaihin 21.6. klo 22.00 saakka jolloin ottelu alkaa