Huuhkajien ja Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on valittu Mestaruussarjan kauden 2020-21 tähdistöjoukkueeseen. Kentällisen valitsi Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto PFA.

Pukki, 31, pelasi päättyneellä kaudella 41 sarjaottelua tehden niissä yhteensä 26 maalia ja syöttäen neljä. Hänet valittiin tähdistökentälliseen myös kaudella 2018-19, kun Norwich viimeksi nousi Valioliigaan. Tuolloin Pukki äänestettiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Jälleen Mestaruussarjan voittanut Norwich sai Pukin lisäksi myös viisi muuta pelaajaa PFA:n tähdistöjoukkueeseen. Suomalaiskärjen seurakavereista kunnian saivat Tim Krul, Max Aarons, Grant Hanley, Emiliano Buendia ja Oliver Skipp.

Muista joukkueista mukaan pääsivät Brentfordin Ivan Toney, Rico Henry ja Ethan Pinnock, Readingin Michael Olise ja Blackburnin Adam Armstrong.