Tottenhamissa täydellisen farssin ainekset kasassa: seurajohdolla eriävät näkemykset seuran tulevaisuudesta

© Kuva: Getty Images

On kulunut alle viikko siitä, kun Tottenham julkaisi tehneensä sopimuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin kanssa. Hän ei ole virallisesti edes aloittanut työssään, mutta kinaa seuran puheenjohtajan ja osaomistajan kanssa on jo ehtinyt syntyä, kertoo Football.london-sivusto.

Viimeiset 24 tuntia on ollut Tottenhamissa yhtä hässäkkää. Ensin sopimusneuvottelut Paulo Fonsecan kanssa kaatuivat yllättäen, ja sitten Gennaro Gattusolle jouduttiin sanomaan ”ei” kannattajien kiivaan vastustuksen takia. Faneja etoivat Gattuson kommentit naisten asemasta jalkapallossa, samaa sukupuolta olevien avioliitosta sekä rasismista.

José Mourinho sai kenkää huhtikuun puolivälissä, minkä jälkeen Tottenhamin on kerrottu neuvotelleen Gattuson ja Fonsecan lisäksi Mauricio Pochettinon, Antonio Conten, Julian Nagelsmannin, Erik ten Hagin, Brendan Rodgersin sekä Saksan maajoukkueeseen suuntaavan Hansi Flickin kanssa.

Football.londonin mukaan prosessia hidastaa se, että Levylla ja Paraticilla on eriävät näkemykset siitä, miten Tottenhamin tulisi pelata. Levy tavoittelee valmentajaa, joka on valmis pelaamaan virkeää, hyökkäysintoista ja railakasta jalkapalloa.

Paratici on pessimistisempi ja inhorealistisempi: hänen mielestään Spurs tarvitsee pragmaattisen valmentajan, joka ei pelkää hakea menestystä puolustuksen kautta.

Fonsecaa pidettiin kompromissina, jonka Paratici oli valmis tekemään. Kahdenkeskiset keskustelut valmentajaehdokkaan kanssa eivät kuitenkaan tuoretta urheilutoimenjohtajaa vakuuttaneet. Fonsecan visio ei ollut linjassa Paraticin ajatusten kanssa.

Aika näyttää, kenet Tottenham valmentajakseen palkkaa. Gattuso esimerkiksi olisi ollut selkeästi Paraticin haluama mies. Lopullinen nimitys paljastanee, kuka todellista valtaa seurassa käyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.