Video: Kylian Mbappélla ja Antoine Griezmannilla hilpeä hetki kulissien takana – ”Siellä ei ole kovin lämmintä”

© Kuva: Getty Images

Ranskan maajoukkue on julkaissut hupaisan videoklipin Twitterissä. Videolla EM-kilpailuihin valmistautuvat pelaajat istuvat lentokoneessa aikaa tappaen.

Antoine Griezmann, 30, yksi joukkueen avainpelaajista, ryhtyy selittämään kuvaajalle ja hänen vieressään istuvalle Ousmane Dembélélle, 24, oman harrastuksensa saloja. Griezmann pelaa futismanageripeli Football Manageria, jossa pelaaja pääsee kokoamaan oman joukkueensa.

Griezmann rehvastelee, kuinka hän on ottanut ohjat käsiinsä Newcastle Unitedissa ja johdattanut verrattain pienen valioliigaseuran menestykseen. Vuosi on virtuaalisessa maailmassa 2027, ja ranskalaisen alaisuudessa pelaavat pikkumiehet ovat voittaneet peräti viisi pyttyä samalla kaudella. On tullut kaikki valioliigamestaruudesta ja Mestarien liigan tittelistä lähtien.

Dembélé ei vaikuta saavutuksista olevan millänsäkään. Griezmann pyytää häntä sanomaan jotain, jolloin Dembélé tyytyy toteamaan:

– Ei huono.

Videon lopussa Griezmann huikkaa käytävän toisella puolella istuvalle Kylian Mbappélle, 22, että tämä on ollut osa satumaista palkintosadetta.

– Minulla on sinut Newcastlessa. Ostin sinut 134 miljoonalla.

Mbappé kuittaa kohteliaisuuden asettamalla itsensä virtuaalipelaajan asemaan.

– Siellä ei ole kovin lämmintä.

Eikä hän ole väärässä. Newcastlessa on kylmempää kuin Pariisissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.