Wembleyn EM-ottelussa ikävä tapaturma – katsoja vakavasti loukkaantunut

© Kuva: Getty Images

Englanti sai juhlia sunnuntaina EM-kisahistoriansa ensimmäistä turnauksen avausottelunsa voittoa, kun se kaatoi Kroatian maalein 1-0Raheem Sterlingin tekemää maalia juhlittiin kisojen tulevalla finaalinäyttämöllä Wembleyllä railakkaasti, ja valitettavasti juhlinta sai myös ikävän käänteen.

Telegraph kertoo, että yksi katsoja on vakavasti loukkaantunut pudottuaan ottelussa Wembleyn lehtereiltä. Oletettavasti Englannin kannattaja kiidätettiin jalkapallopyhätöstä kiireen vilkkaa sairaalaan. Lääkärit pääsivät katsojan luo nopeasti, koska stadionin täyttökapasiteetti oli vain 25 prosenttia.

– UEFA voi vahvistaa, että kannattaja putosi lehtereiltä, ja hänet vietiin sairaalaan vakavasti loukkaantuneena, UEFA vahvisti Telegraphin mukaan.

  • ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!