AC Milan värvää vahvistuksia Mestarien liigaan – ruhtinaskunnasta maajoukkuepelaaja takalinjoille

© Kuva: Getty Images

AC Milan on ostanut vasemman laitapuolustajan Fodé Ballo-Tourén, 24, ranskalaisjoukkue AS Monacosta neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Seurat vahvistivat siirron sunnuntaina.

Ballo-Touré aloitti aikuisuransa Paris Saint-Germainin akatemiajoukkueessa vuonna 2014. Kolme vuotta myöhemmin hänet hankittiin Lilleen, jossa hän teki myös Ligue 1 -debyyttinsä ja pelasi 47 ottelua 18 kuukauden aikana.

Tammikuussa Ballo-Tourén joukkue vaihtui Monacoksi. Rivieran ylpeyttä hän edusti 74 pelissä.

Vuosina 2018–19 Ballo-Touré esiintyi kahdeksan kertaa Ranskan alle 21-vuotiaiden joukkueessa ennen kuin hän päätti pestautua Senegalin A-maajoukkueeseen. Hänellä on toistaiseksi tilillään neljä maaottelua.

Ballo-Touré kilpailee Milanissa avauskokoonpanon paikasta Theo Hernándezin, 23, kanssa. Rossoneri pelaa tulevalla kaudella Mestarien liigaa. Edellisen kerran milanolaiset on nähty Euroopan kuninkuuskilpailussa seitsemän vuotta sitten.

Milan aloittaa Serie A -kautensa 22. elokuuta Sampdoriaa vastaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.