ESPN: Chelsea valmis tekemään jättimäisen tarjouksen Erling Braut Hålandista

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Hålandin on määrä jäädä Borussia Dortmundiin alkavaksi kaudeksi.

Dortmundin seurajohdosta on todettu julkisesti, ettei Håland ole jättämässä seuraa tänä kesänä. Lisäksi Håland on antanut ymmärtää omilla kommenteillaan olevansa jäämässä Dortmundiin.

ESPN:n mukaan Chelsea on kuitenkin halukas yrittämään Hålandin hankkimista jo tänä kesänä. Lähteen mukaan Chelsea on valmis tarjoamaan Hålandista jopa 150 miljoonaa euroa. Håland on tiettävästi saatavilla vuoden kuluttua noin 75 miljoonalla eurolla.

ESPN:n mukaan on kuitenkin todennäköistä, ettei Dortmund suostu Chelsean valtavaan tarjoukseen. Dortmund haluaa pitää tähtihyökkääjänsä seurassa ensi kaudella hinnalla millä hyvänsä.

– Tämä on mielenkiintoinen tilanne, mutta todennäköisintä on se, että hän jää Dortmundiin. Dortmundista sanotaan toistuvasti hänen jäävän. He sanoivat samaa Jadon Sanchosta vuosi sitten ja hän jäi, Jan Åge Fjørtoft totesi ESPN:lle.

Håland on edustanut Dortmundia puolentoista vuoden ajan. Keskiviikkona 21 vuotta täyttänyt Håland on pelannut seurassa 59 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 57 täysosumaa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004