FC Honka pelasi ensimmäisen osaottelunsa Slovenialaista NK Domžalea vastaan vieraskentällä tiistaina – kyseessä ensimmäinen osaottelu Euroopan Konferenssiliigan toisella karsintakierroksella. Pitkään mentiin maaleitta.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
HT: NK Domžale 0-0 FC Honka

Molemmat joukkueet luovat tasaisella avausnelivitosella omat tilanteensa, mutta tauolle mennään 0-0 lukemissa.

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #UECL

Vaikka espoolaiset olivat pelissä alusta saakka hyvin mukana, veivät isännät peliä tilastollisesti. Nollat säilyivät taululla kuitenkin pitkään; Arnel Jakupovic iski ottelun avausosuman 69. minuutilla.

NK Domžale

@NKDomzale
69' GOOOOOOOL! ARNEL JAKUPOVIĆ!

#UECL #DomzaleHonka 1-0

Honka reagoi tappioasemaan nopeilla vaihdoilla, sisään juoksivat Jerry Voutilainen ja Otso Koskinen, ulos puolestaan Darren Smith ja Otto Ollikainen.

Juuri kun slovenialaiset vaikuttivat vievän pelin, iski Jean Marie Dongou Hongan tasoihin.

76' MAALI!

Jonas Levänen tarjoilee ja Jean Marie Dongou tuo Hongan tasoihin!

Tasuriin lienee syytä keltaisten leirissä olla tyytyväinen; maalintekoyritykset kirjattiin isännille lukemin 18-5.

Honka isännöi toista osaottelua Helsingissä 29. heinäkuuta.