Mestarien liiga
HJK – Malmö FF
Tiistai 27.07. klo 19:00

HJK saa vieraaksi Mestarien liigan karsintojen toisella kierroksella Malmön. Avausottelussa Malmö oli lukemin 2-1 parempi, mutta kotonaan Klubilla on silti mahdollisuudet mennä otteluparista jatkoon. Jos jatkopaikka jää tänään ottamatta, on HJK:lla vielä varapatruunoita Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan karsinnoissa. Käytännössä Klubi tarvitsee kahden maalin voiton, sillä vierasmaalisääntöä ei europeleissä enää ole.

Avausottelussa Malmö vei Klubilta tilaa ja aikaa pois kovalla prässäyksellään. Kotona Klubin etuna on Töölön stadionin tekonurmi, sillä Malmö on tottunut pelaamaan enemmän luonnonnurmella. Kuitenkin kotiottelussa on pystyttävä vastaamaan Malmön tempoon ja fyysisyyteen – pitemmän päälle tempon ottaminen pois ei ole tappiotilanteessa toimiva taktiikka. Viikonloppuna HJK voitti Veikkausliigassa Hakan ja pystyi säästämään avainmiehiä tekemällä vaihtoja jo puoliajalla.

Malmö haki viikonloppuna ansaitut sarjapisteet Mjällbyltä. Joukkue lepuutti ottelussa ykköstykkiään Antonio Colakia, joka teki edellisessä ottelussa avausmaalin Klubin verkkoon. Edellisellä Mestarien liigan karsintakierroksella ruotsalaiset olivat vaikeuksissa Riga FC:n kanssa, ja jatkopaikka heltisi vain yhden maalin erolla. Tuore hankinta Niklas Moisander pääsi Klubia vastaan lopussa penkille ja Mjällby-ottelussa mies oli jo avauskokoonpanossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Malmö lähtee otteluun pikkusuosikkina, mutta Klubi ei tule päästämään vastustaan helpolla. Kotiotteluun laitetaan tipsi Klubille ja nimenomaan suorasta voitosta, sillä tasurilla stadilaiset eivät tee mitään. Vetosuositus on siis HJK voittaa ottelun kertoimella 3,40.

LYÖ VETO ILLA