Corriere dello Sportin mukaan Serie A -seurojen puheenjohtajat tapaavat toisensa perjantaina.

Osapuolet keskustelevat Serie A:n mahdollisista sarjajärjestelmämuutoksista.

Lehden mukaan esillä on muun muassa joukkuemäärän pudottaminen. Serie A:han osallistuu 20 seuraa, mutta on mahdollista, että kaudella 2024-25 sarjassa olisi mukana vain 18 joukkuetta.

Lisäksi puheenjohtajat harkitsevat pudotuspelien lisäämistä sarjaohjelmaan. Pudotuspeleissä taisteltaisiin sarjamestaruudesta. Vielä ei ole selvillä, osallistuisiko pudotuspeleihin neljä, kuusi vai kahdeksan seuraa.

Puheenjohtajien ideana on myös lisätä sarjaan playout-ottelut, jossa Serie A:n häntäpäähän sijoittunut joukkue kohtaisi Serie B:n kärkikastiin kuuluvan seuran ja otteluparissa ratkaistaisiin, kumpi pelaa seuraavalla kaudella pääsarjassa.

Italialainen jalkapallo on kärsinyt valtavista taloudellisista menetyksistä koronaviruspandemian vuoksi. Sen seurauksena puheenjohtajat suunnittelevat yllä mainittuja uudistuksia, joiden oletetaan tuovan lisää rahaa italialaiseen jalkapalloon.