MTV Urheilu: Markku Kanerva haikailee seurajoukkuevalmentamisen pariin – ”Olisi kiva valmentaa ulkomailla”

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana joulukuusta 2016 lähtien toiminut Markku Kanerva on kiinnostunut seurajoukkuevalmentamisesta – etenkin ulkomailla.

Huuhkajat ensi kertaa arvokisoihin luotsanneen ”Riven” sopimus kattaa ensi vuoden loppuun asti. Vaikka paluu seurajoukkueessa työskentelyyn kiinnostaa, on Kanerva täysin sitoutunut käynnissä olevaan MM-projektiin.

– En minä nyt mieti sitä [seurajoukkuevalmennusta]. Olen sitoutunut tähän sopimukseen, joka loppuu ensi vuonna, Kanerva totesi MTV Urheilulle.

– En voi kuitenkaan sanoa, että en koskaan, jos tulee tarpeeksi houkutteleva tarjous. Mutta olen kyllä sitoutunut siihen, että vedetään tämä MM-kisaprojekti loppuun asti ja toivottavasti se päättyy Qatarin MM-kisoihin.

Kanervalla on painava syy, miksi hän halua tulevaisuudessa työskennellä seurajoukkueessa.

– Kaipuu päivittäiseen toimintaan pelaajien kanssa. Siitä me valmentajat tykätään. Pääsee pelaamaan pelejä, tekemään töitä joukkueen kanssa ja aistimaan pukukoppielämää lähes päivittäin. Siitä sai hyvän kokemuksen kisoista, se oli luksusta ja tunsi itsensä vähän kuin seurajoukkuevalmentajaksi. Totta kai se on kuluttavaa, mutta sitä ehkä tässä kaipaa. Katsotaan koska sen aika tulee, Kanerva kertoi.

Toimiiko Kanerva HJK:n päävalmentajana lähitulevaisuudessa?

– Katsotaan mitä aika tuo tullessaan, mutta totta kai olisi kiva ulkomaillakin valmentaa, Kanerva vastasi.

Lähde: MTV Urheilu


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.