Niklas Moisander on siirtynyt Ruotsin pääsarjassa pelaavan Malmön riveihin.

Malmö vahvisti Moisanderin sopimuksen torstaina. Moisander allekirjoitti Malmön kanssa vuoteen 2022 kestävän pelaajasopimuksen.

35-vuotias Moisander siirtyi Malmöön vapaana agenttina. Moisanderin sopimus Werder Bremenin kanssa päättyi keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Huuhkajien entinen kapteeni ehti edustaa Werder Bremeniä viiden vuoden ajan. Seura putosi kauden päätteeksi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

– Niklas on pelannut korkealla tasolla pitkään, ja sen lisäksi että hän on taitava pelaaja, hänelle on kertynyt urallaan valtava kokemus. Hän on hyvä avaamaan peliä, hänellä on johtajan ominaisuuksia. Hän tulee olemaan tärkeä palanen meille sekä Allsvenskanissa että europeleissä, Malmön urheilujohtaja Daniel Andersson kommentoi seuran tiedotteessa.

Moisander on onnellinen siirrostaan.

– Olen todella iloinen ja kiitollinen mahdollisuudesta pelata Malmössä, joka on minulle suurin seura Ruotsissa. Olen todella motivoitunut tullessani tänne ja nyt on kiva nähdä uudet pelikaverini ja tutustua kaupunkiin.

Kokenut toppari tiedostaa siirtyneensä maan suurimpaan seuraan.

– Olen aina seurannut Allsvenskania ja tiedän, että Malmö on suurseura Ruotsissa, vähän kuin Ajax Hollannissa tai Bayern München Saksassa. On suuri kunnia saada pelata täällä. Toivon auttavani joukkuetta saamaan tuloksia kokemuksellani ja johtajuudellani.