Paris Saint-Germain haluaa molempien laitojen puolustajat Milanosta – jälkimmäiselle yritykselle toistaiseksi pakit

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin joukkueen rakennustyöt etenevät edelleen. Seura kokoaa nyt kenties vahvinta ryhmää vuosiin.

Oikean puolustajan tontin hankinta, Achraf Hakimi, on yksi maanosan merkittävimpiä pelaajaliikkeitä. Noin 70 miljoonan euron diili toki hakee vertaistaan viimeksi julkistetusta PSG-naarauksesta; tuore Euroopan mestari Gianluigi Donnarumma saapuu ranskalaisten veräjälle ilman siirtokorvausta.

Donnarumma jätti taakseen AC Milanin, josta pariisilaiset havittelevat vasemman laidan puolustajaa. Toistaiseksi italialaisseura on antanut pakkihaaveelle pakit; Tuttosportin mukaan PSG:n tekemä 40 miljoonan euron tarjous Theo Hernándezista ei ollut riittävän muhkea.

Paris-Saint Germainiin ovat tänä kesänä toistaiseksi Hakimin ja Donnarumman lisäksi liittyneet nimimiehistä Georginio Wijnaldum ja Sergio Ramos, sekä Porto-lainaltaan palannut Danilo Pereira.