PSG:n hullulle siirtokesälle jatkoa? – Nyt kiikarissa Man Unitedin tähti

© Kuva: Getty Images

”Hinnalla millä hyvänsä” Mestarien liigan voittoa tavoitteleva Paris Saint-Germain on tehnyt kesän siirtoikkunan aikana jo useita pelaajahankintoja.

PSG:n riveihin ovat siirtyneet Liverpoolin monivuotinen luottopelaaja Georginio Wijnaldum, Real Madridin kapteeni Sergio Ramos sekä Internazionalen riveissä Serie A:n mestaruuden viime kaudella voittanut Achraf Hakimi. Lisäksi Italian EM-finaaliin torjuneen Gianluigi Donnarumman siirto on julkinen salaisuus.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan yksi jättihankinta on vielä tulossa – tai ainakin PSG sitä yrittää.

Lehti kertoo, että Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on seuraavana pariisilaisjätin hankintalistalla. Ranskan maajoukkuepelaaja ei ole vielä kertaakaan aiemmin ammattilaisuransa aikana pelannut kotimaassaan, mutta PSG yrittää kosiskella häntä siirtymään.

28-vuotiaan Pogban sopimus Man Unitedin kanssa kattaa enää ensi kauden, joten hän saattaa olla kesän siirtoikkunan aikana kauppatavaraa, mikäli jatkosopimusta ei saada sorvattua.

Pogban agenttina toimiva Mino Raiola yrittää varmasti tehdä kaikkensa sen eteen, että siirto PSG:hen toteutuisi, jotta hän saisi taas käärittyä miljoonien eurojen korvauksen. Manchesterilaisseura kuitenkin viime kädessä päättää siitä, missä Pogba ensi kaudella pelaa.