Torstaina toistaiseksi pelatuissa Euroopan Konferenssiliigan karsintaotteluissa suomalaispelaajille on kertynyt tehomerkintöjä. Kuopiossa niitä saatiin odottaa aivan viimeisille sekunneille saakka.

KuPS pelasi kotonaan ukrainalaista Vorsklaa vastaan, ja oli pitkään häviämässä peliään. Nigerialaishyökkääjä Aniekpeno Udoh:n alkuminuuttien johtomaali oli kääntynyt tappioasemaksi ennen tunnin täyttymistä. Ilveksestä Kuopioon tammikuussa siirtynyt Diogo Tomas onnistui kuitenkin tasoituksessa, kun pelattiin 97. minuuttia.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
90’ MAAAAAAAAAAALI! KuPS iskee arvokkaan tasoitusosuman aivan ottelun viimeisillä sekunneilla! Diogo Tomas survoo pallon väkisin maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta maalin edestä! 🟡⚫️ (2-2) #KuPS #UECLfi

Ruotsissa Borås Arenalla pelattiin vasta toista minuuttia, kun Huuhkajat-pakki Leo Väisänen avasi ottelun maalitilaston. Vajaan tunnin pelin jälkeen Väisäsen Elfsborg johti peliään Moldovalaista Milsamia vastaan 54 peliminuutin jälkeen 3-0.

Riga FC johti otteluaan makedonialaista Shkendijaa vastaan 1-0. Latvialaisjoukkueen Wesleyn iskemään avausmaaliin pohjatyön teki Mikael Soisalo.

Päivitys 22.7.2021 klo 21.42:

Soisalo nappasi vielä toisenkin syöttömerkinnän tililleen, ennen tuloaan vaihtoon ottelun 78. minuutilla. Väisänen pelasi Elfsborgin voittoon päättyneessä ottelussa täydet minuutit.