Veikkausliigassa kovia maalimääriä vuodesta toiseen tykittävälle Timo Furuholmille, 33, Englannin ja Tanskan välisessä välieräottelussa nähty rangaistuspotkutuomio oli liikaa.

Englanti sai jatkoajalla rangaistuspotkun tilanteesta, jossa Raheem Sterling meni varsin heppoisesti nurin. Harry Kane epäonnistui rankkarissa, mutta laukoi paluupallon maaliin. Kyseinen maali ratkaisi ottelun.

FC Interiä edustava Furuholm ei moittinut Sterlingin toimintaa rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa, vaan VAR-järjestelmää, joka on hänen mielestään suurin ongelma.

[readmore from=EM-kisat]

– Filmaamista sekä kansallishymnien päälle viheltelyä isompi ongelma on VAR ja sen funikulaarimainen (lue: Turku) toimiminen. Mun osalta nämä kisat oli tässä. Kiitos kaikille, Furuholm twiittasi.

Furuholm muistutti twiitissään, että ensi vuonna naisten jalkapallomaajoukkue ja miesten futsalmaajoukkue pelaavat arvokisoissa.

– Ensi vuonna on Helmarien ja Futsalmaajoukkueen vuoro esiintyä EM-kisoissa. Mahtavaa!

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Filmaamista sekä kansallishymnien päälle viheltelyä isompi ongelma on VAR ja sen funikulaarimainen (lue: Turku) toimiminen.

Mun osalta nämä kisat oli tässä. Kiitos kaikille. #EURO2020

Ensi vuonna on @HelmaritFI ja @FutsalSuomi vuoro esiintyä EM-kisoissa.

Mahtavaa!