Heikosti kautensa Ykkösessä aloittanut Turun Palloseura on vahvistanut hyökkäyskalustoaan Ilari Mettälällä.

27-vuotias Mettälä palaa takaisin TPS:n riveihin vajaan neljän vuoden tauon jälkeen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Tampereen Ilvestä vuodesta 2018 lähtien edustanut Mettälä pelasi Turussa edellisen kerran vuosina 2015-17 ja teki tuolloin 22 maalia 52 pelaamassaan ottelussaan.

Mettälä loukkaantui vakavasti viime vuoden syyskuussa Veikkausliigaottelussa TPS:ää vastaan. Hänen nilkkansa operoitiin ja pitkän kuntoutusjakson jälkeen hän on viimein pelikunnossa.

– On todella hienot fiilikset tulla takaisin, mulla on Tepsistä ja Turusta pelkkiä hyviä muistoja. Minulla on pitkä kuntoutus takana, mutta nyt on jo kuukausi treenaamista alla. Pelituntuma ei ole ihan täydellinen, mutta hyvässä vaiheessa jo mennään. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta, on upeaa myös päästä pelaamaan Kasper Hämäläisen kanssa. Ykkönen on ollut todella tasainen sarja ja uskon, että TPS on sarjan kärkitaisteluissa mukana, Mettälä sanoi TPS:n tiedotteessa.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
ILARI METTÄLÄ + TPS = 🤝

✍️ Hyökkääjä @ilarimettala palaa takaisin TPS:n riveihin kauden 2021 loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella: fc.tps.fi/fi/uutiset/hyo…

Ilari Mettälän kummiyritys kaudella 2021 Uotila & Laine.

#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV