Absurdia! Pystyikö PSG kieltäytymään Kylian Mbappésta esitetystä yli 220 miljoonan tarjouksesta?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid esitti useiden lähteiden mukaan yli 220 miljoonan euron suuruisen tarjouksen Paris Saint-Germainille Kylian Mbappésta, 22. PSG jätti kuitenkin Realin roikkumaan eikä vastannut tarjoukseen, mikä sai madridilaisseuran poistumaan neuvotteluhuoneesta.

Sky Sportsin Kaveh Solhekol kertoo, että Real Madrid on nyt päättänyt odottaa neljä kuukautta. Mbappén sopimus päättyy ensi kesäkuussa, mikä tarkoittaa sitä, että Real Madrid voi vuoden alussa neuvotella vapaasti esisopimuksesta hänen kanssaan.

Tätä pidetään yleisesti lähinnä muodollisuutena, sillä Mbappé on tehnyt selväksi, että hän haluaa Los Blancosiin.

Qatarin valtion tukeman PSG:n resurssit ovat ylivertaiset verrattuna muihin Euroopan huippuseuroihin. On perusteltua väittää, ettei millään muulla seuralla olisi ollut varaa kieltäytyä 220 miljoonan siirtotarjouksesta. Ensi kesänä Mbappé lähtee joukkueesta ilmaiseksi.

PSG:n edustusjoukkueessa ammattiaan harjoittaa tällä hetkellä 30 pelaajaa.