Bayer Leverkusen otti sarjakauden avausvoittonsa näytöstyyliin – Lukas Hradecky torjui rangaistuspotkun

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusen nappasi lauantai-iltana sarjakauden avausvoittonsa komealla tavalla, kun Borussia Mönchengladbach kaatui maalein 4-0.

Yli 15 000 katsojan edessä pelattu ottelu sai vauhdikkaan alun, kun Leverkusen siirtyi johtoon jo kolmannella minuutilla. Pallo kimposi Yann Sommerin kautta omaan maaliin. Viittä minuuttia myöhemmin Patrik Schick iski Leverkusenin jo kahden maalin etumatkalle.

Leverkusenin kapteeniksi alkaneelle kaudelle valittu Lukas Hradecky oli loistavalla pelipäällä. Huuhkajat-vahti torjui avausjakson lopussa Lars Stindlin rangaistuspotkun. Kyseessä oli Hradeckylle seitsemäs torjuttu rangaistuspotku Bundesliigassa. Hradecky torjui myös ottelun lopussa muutaman vaarallisen yrityksen ja piti maalinsa puhtaana.

Joel Pohjanpalo pääsi kentälle kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta ei saanut juurikaan pallokosketuksia.

Borussia Mönchengladbachille ilta oli synkkä, sillä joukkue kärsi peräti neljä loukkaantumista ottelun aikana.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️