Espanjalainen kulttiohjelma El Chiringuito de Jugones sai tiistain vastaisena yönä Cristiano Ronaldoa fanittavat ihmiset valvomaan yötä myöten, kun toimittaja Edu Aguirre lupasi avata Ronaldon tulevaisuuden kuvioita yksinoikeudella. Aguirre, Ronaldon läheinen kaveri, paljasti lopulta, että Carlo Ancelotti olisi ollut yhteydessä Ronaldoon.

Ancelotti kiisti väitteet välittömästi Twitterissä. Hän ei ole Ronaldoa tuomassa takaisin Madridiin.

Ronaldon lähipiiriin kuuluvat henkilöt ottavat usein kantaa portugalilaista liikuttaviin asioihin. Miguel Paixao, Ronaldon läheinen ystävä, pohtii Lionel Messin elämän käänteitä usein Instagram-tilillään. Ronaldon siskot, Elma ja Katia Avero, ovat moittineet niin Juventuksen kokoonpanon laatua kuin Luka Modrićin Ballon d’Or -voittoakin, joka oli heidän mukaansa ”mafian” tekosia.

Lue myös: Jorge Mendes tarjosi Cristiano Ronaldoa kahteen suurseuraan – kumpikin antoi pakit

Tänään tiistaina Ronaldon henkivartija ja entinen raskaan sarjan vapaaottelija Goncalo Salgado puhui asiakkaansa PSG-siirron puolesta naureskellen samalla hieman Messille ja Neymarille.

– Jos PSG hankkii Cristiano Ronaldon, heillä olisi historian paras pelaaja, historian paras maalintekijä, historian kokonaisvaltaisin pelaaja ja kaiken lisäksi heillä olisi silti vielä Messi ja Neymar, julkaisi Salgado Instagram-tarinoissaan.

Hän on lisännyt naureskelevan hymiön loppuun tukemaan viimeisen lauseen nasevuutta.

Todennäköisesti Ronaldo jää täksi kaudeksi Juventukseen. Vallitsevassa tilanteessa muilla seuroilla ei ole valmiuksia ottaa hänen massiivisia palkkakuluja kontolle. Lisäksi Ronaldon nykyisen sopimuksen purkamisesta pitäisi vielä tänä kesänä maksaa mittava siirtokorvaus.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

The CR7 Timeline.

@TimelineCR7
Cristiano Ronaldo’s personal bodyguard posted this on Instagram:

“If PSG sign Cristiano Ronaldo, they would have the best player in history, the greatest scorer in history, the most complete player in history, and on top of that they would still have Messi and Neymar 🤣