Katso: Dramaattinen oma maali jatkoajalla pudotti AS Monacon Mestarien liigasta – katso kaikki lohkovaiheeseen osallistuvat seurat

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan karsinnat päättyivät playoff-kierroksen toisiin osaotteluihin keskiviikkoiltana.

Sen myötä kaikki lohkovaiheeseen osallistuvat seurat ovat selvillä.

RB Salzburg pudotti Brøndbyn yhteismaalein 4-2. RB Salzburg voitti kummatkin osaottelut 2-1.

Sheriff Tiraspol selvitti tiensä ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen voitettuaan Dinamo Zagrebin yhteismaalein 3-0. Sheriff voitti avausosan 3-0 ja toinen osa päättyi maalittomaan tasapeliin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun moldovalainen seura pelaa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Moldovan myötä 34 eri maasta on nähty seuroja Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Shakhtar Donetsk ja AS Monaco iskivät yhteen Ukrainassa. Shakhtar voitti otteluparin avausosan 2-1, mutta AS Monaco nappasi samanlaisen tuloksen keskiviikkoiltana ja edessä oli jatkoaika. Wissam Ben-Yedder viimeisteli kummatkin AS Monacon maalit varsinaisella peliajalla.

AS Monacon Ruben Aguilar ohjasi pallon omaan maaliin muutama minuutti ennen jatkoajan päättymistä ja Shakhtar eteni lohkovaiheeseen. Katso Aguilarin oma maali twiittiupotuksesta. Jos et näe upotusta, katso se täältä.

Tiistaina Malmö, Young Boys ja Benfica selvittivät tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Mestarien liigan lohkot arvotaan torstai-iltana klo 19.00. Katso alta lohkovaiheeseen osallistuvat seurat ja arvontakorit.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.