Mestarien liigan karsinnat päättyivät playoff-kierroksen toisiin osaotteluihin keskiviikkoiltana.

Sen myötä kaikki lohkovaiheeseen osallistuvat seurat ovat selvillä.

RB Salzburg pudotti Brøndbyn yhteismaalein 4-2. RB Salzburg voitti kummatkin osaottelut 2-1.

Sheriff Tiraspol selvitti tiensä ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen voitettuaan Dinamo Zagrebin yhteismaalein 3-0. Sheriff voitti avausosan 3-0 ja toinen osa päättyi maalittomaan tasapeliin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun moldovalainen seura pelaa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Moldovan myötä 34 eri maasta on nähty seuroja Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Shakhtar Donetsk ja AS Monaco iskivät yhteen Ukrainassa. Shakhtar voitti otteluparin avausosan 2-1, mutta AS Monaco nappasi samanlaisen tuloksen keskiviikkoiltana ja edessä oli jatkoaika. Wissam Ben-Yedder viimeisteli kummatkin AS Monacon maalit varsinaisella peliajalla.

AS Monacon Ruben Aguilar ohjasi pallon omaan maaliin muutama minuutti ennen jatkoajan päättymistä ja Shakhtar eteni lohkovaiheeseen. Katso Aguilarin oma maali twiittiupotuksesta. Jos et näe upotusta, katso se täältä.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
Football is CRUEL.

This is the goal that knocked Monaco out of the Champions League 😳

Tiistaina Malmö, Young Boys ja Benfica selvittivät tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Mestarien liigan lohkot arvotaan torstai-iltana klo 19.00. Katso alta lohkovaiheeseen osallistuvat seurat ja arvontakorit.

MARCA

@marca
⚽ ...Y este jueves, sorteo: así son los 𝐁𝐎𝐌𝐁𝐎𝐒 de la 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒 marca.com/futbol/champio…