Manchester City on valmis rikkomaan Ison-Britannian siirtoennätyksen toistamiseen tänä kesänä saadakseen Tottenhamin tähtihyökkääjän Harry Kanen riveihinsä, kertoo ESPN.

City rikkoi kyseisen ennätyksen jo tämän kuun alussa, kun sen hankki Aston Villan kapteenin Jack Grealishin 105,75 miljoonalla punnalla (noin 125 miljoonaa euroa). Kanen, 28, hankkiminen vaatisi tuon summan ylittämistä ja Tottenhamin taivuttelua.

ESPN:n mukaan Tottenham haluaa Kanesta yli 150 miljoonaa puntaa. City ei suostu maksamaan moista summaa, mutta se on valmis venymään 120 miljoonaan puntaan ja erilaisiin bonuksiin. Tottenham on kuitenkin antanut ymmärtää, ettei se olisi läheskään riittävä tarjous.

City saattaa vielä saada siirtokassaansa täytettä pelaajamyynneillä. Manchesterissä on pohdittu myös pelaajien sisällyttämistä osaksi kauppaa, mutta se on asia erikseen, haluaako joku Cityn jättävistä pelaajista siirtyä Tottenhamiin.

Manchester Cityn johtoporras uskoo yhä siihen, että seura saa hankittua Kanen tänä kesänä, mutta Cityn valmennusryhmä on jo varautunut siihen, että heillä on tällä kaudella käytössä vain yksi varsinainen keskushyökkääjä, eli Gabriel Jesus.