Häijy väite: Ennen siirtymistään Man Unitediin Cristiano Ronaldo haikaili Barcelonaan – sai suoran vastauksen

Aiemmin kesällä Barcelonalle tarjottiin tiettävästi mahdollisuutta Cristiano Ronaldon, 36, hankkimiseen. Ronaldo siirtyi virallisesti tänään tiistaina Juventuksesta valioliigaseura Manchester Unitediin.

Catalunya Radio väittää, että portugalilaishyökkääjä olisi todennäköisesti ollut valmis vaihtamaan seuraedustustaan Barcelonan riveihin aiemmin tässä kuussa. Lähteen mukaan Barça piti ehdotusta kuitenkin kelvottomana ja kieltäytyi siitä välittömästi.

Vaikka Ronaldon paluu Manchester Unitediin, on ollut monille jalkapalloromantikoille iloinen uutinen, hänet yhdistettiin huhuissa vahvasti myös Manchester Cityyn — Unitedin paikallisvastustajaan — viime viikolla. On epäselvää, kumpi osapuoli lopulta vetäytyi neuvottelupöydästä.

Ronaldo edusti Barcelonan veristä vihollista Real Madridia vuodet 2009–18. Vuonna 2012 hän ei suostunut antamaan nimikirjoitustaan 10-vuotiaalle tytölle, koska tämä oli pukenut ylleen Barcelonan paidan.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½