HJK ja KuPS pelaavat eurokentillä – Viasat kaappasi lähetysoikeuksia veikkausliigajoukkueiden ratkaisupeleihin

© Kuva: Getty Images

NENT Group on hankkinut Fenerbahçe–HJK- (19.8.) ja Union Berlin–KuPS-ottelun (26.8.) televisiointioikeudet itselleen. Toisin sanoen pelit näkyvät suorina lähetyksinä suomenkielisellä selostuksella Elisa Viihde Viaplaylla sekä V Sport Jalkapallo -kanavalla.

Fenerbahçe–HJK on Eurooppa-liigan karsintojen pudotuspelikierroksen kaksiosaisen otteluparin ensimmäinen osa. Sen aloituspotku annetaan huomenna torstaina kello 21.45.

Union Berlin–KuPS on Konferenssiliigan karsintojen play-off-kierroksen toinen osaottelu, jossa ratkaistaan kumpi joukkueista etenee kilpailun lohkovaiheeseen. Se käynnistyy ensi viikon torstaina puoli kymmeneltä illalla.

– Olemme innoissamme päästessämme välittämään suomalaisjoukkueiden vierasottelut kotikatsomoihin jo ennen varsinaisen lohkovaiheen alkamista, totesi Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo yhtiön tiedotteessa.

Viaplay esittää niin Eurooppa- kuin Konferenssiliigankin ottelut kokonaisuudessaan lohkovaiheesta lähtien.

Muokattu 18.8. klo 21.58: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”HJK ja KuPS pelaavat eurokentillä – Viasat kaappasi veikkausliigajoukkueiden ratkaisupelien lähetysoikeudet.