HELSINKI. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi upean Neftçi-voiton jälkeen, että siirtoikkunan viimeisillä hetkillä saatetaan vielä nähdä siirtoja, ainakin ulospäin. Siirtoikkuna menee Suomessa kiinni puolen yön aikaan tulevien pelaajien osalta.

HJK varmisti paikan vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa, kun azerbaidžanilainen Neftçi Baku kaatui yhteismaalein 5-2. Seuraavaksi HJK kohtaa kuitenkin vielä Eurooppa-liigan playoff-vaiheessa kivenkovan Fenerbahçen. Tuleva vastustaja ei Koskelan mukaan esittelyjä kaipaa.

– Yksi asia on ainakin se, että tähän mennessä olemme näyttäneet meidän pelaajillemme videoklippejä siitä, mitä vastustajan yksittäiset pelaajat tekevät, niin luulen, ettei Mesut Özilin kohdalla tarvitse kauheasti näyttää meidän toppareille videoita, missä hän on hyvä. Siellä on kaikille tuttuja pelaajia, Koskela kommentoi SuomiFutis-sivustolle

Özil, 32, siirtyi viime tammikuussa Arsenalista Fenerbahçeen ja on yksi joukkueen suurimmista tähdistä.

– Olemme siinä tilanteessa, että meillä ei ole mitään hävittävää. Urheilussa mielestäni yksi hienouksista on se, että pääsee testaamaan omia rajojaan. Lähtökohtaisesti olemme suhteellisen selkeä altavastaaja.

Varmaa on se, että HJK:n kausi jatkuu veikkausliigakauden jälkeen. Siirtoikkuna sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä Suomessa, mutta HJK:ssa nähdään vielä liikehdintää.

– Tänään menee siirtoikkuna kiinni. Urheilujohtaja (Miika) Takkula on ollut puhelimessa kiinni aika tiukasti muutamat viime päivät, että en osaa sanoa. Ulospäin on jotain liikettä varmasti tulossa. Sisäänpäin en ole ihan varma. En ole kuullut viimeisimpiä uutisia, kun keskityin tuossa matsiin. Saattaa olla, että joku tulee vielä sisäänkin, Koskela paljasti.

[readmore from=hjk]

Kannattaako jäädä Deadline Dayn hengessä odottelemaan stadionin läheisyyteen?

– En usko, että fyysisesti kukaan saapuu paikalle. Sitten uutisoidaan, kun on uutisoitavaa, Koskela vastasi nauraen.

Pitkäksi venyvä kausi tuo Koskelan mukaan ainakin mielekkäämpää tekemistä kuin aiempina vuosina.

– Sanoin tuossa valmennustiimille, että kun olemme marraskuussa käyneet kisahallissa tai Olympiastadionin sisätiloissa pelaamassa koripalloa tai muita pallopelejä, niin tänä vuonna saadaan pelata vähän kivempia pelejä. Ei tarvitse soitella liikuntasaleihin ja varailla aikoja tai keksiä niin sanotun ylimenokauden ohjelmaa, Koskela virnisti.

LUE MYÖS: