Jani Honkavaara jättää SJK:n kauden jälkeen: ”Toivon itselleni ja joukkueelle työrauhaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Jani Honkavaara ei jatka tehtävässään tämän kauden jälkeen.

Honkavaara, 45, kertoi asiasta itse tiistaina sosiaalisessa mediassa.

– Kerroin tänään joukkueelle, etten ole SJK:n valmentaja kaudella 2022. Tällä ilmoituksella toivon itselleni ja joukkueelle työrauhaa, jotta voisimme saavuttaa joukkueen itselleen asettamat tavoitteet eli kahden pisteen keskiarvon per ottelu ja europaikan. Täysillä loppuun asti.

Honkavaara aloitti SJK:n päävalmentajana viime vuonna voitettuaan kaudella 2019 Veikkausliigan mestaruuden Kuopion Palloseuran kanssa. Hän siirtyi Seinäjoelle 2+1-vuotisella sopimuksella, mutta MTV Urheilu uutisoi maanantaina, että seura ei ole käyttämässä optiotaan kolmannesta kaudesta.

Kirjoitushetkellä SJK on Veikkausliigassa kolmantena, kuusi pistettä perässä KuPSia, joka on pelannut ottelun enemmän. Piikkipaikalla majailee Helsingin Jalkapalloklubi, joka on yhdeksän pisteen päässä KuPSista.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.