Jestas! Union Berlinin fanit tekivät jotain, mitä ei Suomessa saisi tehdä – KuPS taisteli hyvän tuloksen

© Kuva: Getty Images

Kuopion Palloseura pelasi myöhään torstaina toisen osaottelunsa Union Berliniä vastaan Konferenssiliigan karsintojen viimeisellä kierroksella. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi bundesliigaseuran 4–0-voittoon, mikä ymmärrettävästi vaikutti torstain pelin tapahtumiin.

22 159 silmäparin edessä Berliinin olympiastadionilla päädyttiin maalittomaan tasapeliin. KuPS pelasi oikeinkin kelvollisesti, ja kyllä Pohjois-Savossa saadaan olla ylpeitä seuran suorituksista eurokentillä. KuPS sai muutamia puolikkaita paikkoja maalintekoonkin, mutta ei niitä hyödyntänyt.

Savu peittosi kentän. Kuva: Getty Images.

Maalivahdit molemmissa päissä ansaitsivat jokapäiväisen leipänsä. KuPS:n Johannes Kreidl, 25, otti ensimmäisellä jaksolla muutaman upean kopin. Laukaukset merkittiin bundesliigaseuralle 19–9.

Ehkäpä silti suurin huomio suomalaisittain kiinnittyi saksalaisiin kannattajiin, jotka sytyttivät soihtunsa toisella puolikkaalla. Sosiaalisessa mediassa ”roihut” ja ”revontulet” saivat paljon kiitosta, mutta Suomessa on jaeltu monta kertaa pienemmistäkin pyroesityksistä sakkorangaistuksia.

Jos upotukset eivät näy, voit katsoa ne täällä, täällä ja täällä.

Muokattu 26.8. klo 23.13: Lisätty upotukset.