Kokenut Niki Mäenpää tekemässä illalla debyyttinsä Serie A:ssa

© Kuva: Getty Images

Venezia FC pelaa sunnuntai-iltana ensimmäisen pääsarjaottelunsa melkein 20 vuoteen, kun Napoli isännöi sarjanousijaa Etelä-Italiassa.

Edellisen kerran Serie A:ssa kaudella 2001-02 pelannut Venezia on välittömästi kovan haasteen edessä, sillä vastaan asettuva Napoli kuuluu sarjan ehdottomaan kärkipäähän, vaikkei tällä kaudella alustavasti olekaan mukana mestaruustaistelussa.

Huuhkajista tuttu Niki Mäenpää siirtyi viime talvena Venezian riveihin. 36-vuotias Mäenpää oli kevätkaudella suuressa roolissa, kun seura onnistui nousemaan pitkästä aikaa takaisin Serie A:han. Mäenpää loisti etenkin nousukarsinnoissa ja lukeutui joukkueensa avainpelaajiin.

Kevään hienot otteet ovat nostaneet Mäenpään tiettävästi joukkueen ykkösmaalivahdiksi alkavalla kaudella. Venezian päävalmentaja Paolo Zanetti otti kantaa Mäenpään tilanteeseen Napoli-ottelun alla.

– Hän on ollut loukkaantuneena, mutta palaa kokoonpanoon. Mäenpää harjoitteli hyvin perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina katsomme, mikä hänen tilanne on, mutta olen luottavainen sen suhteen, että hän kykenee aloittamaan ottelun. Hän on 99 prosentin todennäköisyydellä valmis siihen, Zanetti totesi lehdistölle.

Napolin ja Venezian välinen ottelu potkaistaan käyntiin illalla klo 21.45.

Lähde: ansa.it


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½