Konferenssiliigan playoff-kierroksen otteluparit arvottu – saadaanko Kuopioon bundesliigajoukkue?

© Kuva: Getty Images

Kauden 2021-2022 miesten europelien karsintavaiheen viimeinenkin arvonta on nyt suoritettu. Kun arvontapalloja seuraavan kerran nostellaan, onkin edessä jo lohkovaihearvonta.

Konferenssiliigan playoff-vaiheen arvonnassa olivat mukana suomalaisseuroista HJK ja KuPS.

HJK kohtaa tällä ja ensi viikolla Eurooppa-liigan karsinnoissa Neftchi Bakun. Jo aiemmin tiedettiin, että mikäli HJK azerbaidzhanilaiset kaataisi, kohtaisi se Eurooppa-liigan playoff-kierroksella kivikovan joukkueen, turkkilaisen Fenerbahcen. Tuon parin voittaja etenisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja häviäjäkin pääsisi Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Mikäli HJK kuitenkin Neftchi Bakua vastaan putoaa, kohtaa se voittajan Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen otteluparista Maccabi Haifa-HB Tórshavn. Otteluparin selvä suosikki lienee ensinmainittu israelilaisjoukkue.

Upeita hetkiä tähänastisissa karsinnoissa tarjonnut KuPS puolestaan kohtaisi playoff-kierroksella bundesliigaseura Union Berlinin. Sitä ennen pitäisi kuitenkin kukistaa kazakstanilainen Astana. Huuhkajien Joel Pohjanpalo pelasi vielä viime kaudella Union Berlinissä, mutta hänen lainasopimuksensa osto-optiota ei käytetty.

Tänään suoritettiin myös Mestarien liigan playoff-kierroksen arvonta. Sen tulokset löytyvät täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004