KuPS vahvisti: Simo Valakari jatkaa joukkueen peräsimessä

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopiolaiset jalkapallofanaatikot saivat maanantaina iltapäivällä erinomaisia uutisia, kun KuPS tiedotti solmineensa jatkosopimuksen miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Simo Valakarin, 48, kanssa. Uusi määräaikainen kontrahti pitää helsinkiläislähtöisen valmentajan Kuopion keskuskentällä kauden 2023 loppuun.

Sopimus sisältää option yhdestä lisävuodesta.

– Olen todella iloinen luottamuksen osoituksesta ja siitä, että saamme jatkaa kohti yhteistä päämääräämme. Näemme seuran ja pelaajien kanssa asian samalla tavalla, meidän yhteinen juttu on vielä tosi pahasti kesken. Näemme, että yhteinen tulevaisuutemme on täynnä hienoja mahdollisuuksia, Valakari muhoili julkistuksen yhteydessä.

Valakari on toiminut KuPS:n päävalmentajana joulukuusta 2020 lähtien. Hänen alaisuudessaan savolaiset ovat voittaneet Suomen Cupin ja edenneet Konferenssiliigan karsinnoissa sensaatiomaisesti viimeiselle pudotuspelikierrokselle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.