Lähteet: Lionel Messin pelinumero PSG:ssä selvillä – kieltäytyi Neymarin ehdotuksesta

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislähteiden mukaan Paris Saint-Germainiin siirtyvä Lionel Messi käyttää ensi kaudella vanhaa pelinumeroaan ikoniseksi muodostuneen kympin sijaan.

Messi, 34, jätti sunnuntaina jäähyväiset Barcelonalle 21 vuoden mittaisen tuhkimotarinan jälkeen. Argentiinalaistähti jatkaa uraansa mitä todennäköisimmin PSG:ssä, jossa hän saa vierelleen entisen joukkuetoverinsa Neymarin.

LUE MYÖS: Lähde: Lionel Messin PSG-neuvotteluissa läpimurto

Sensaatiomaisen ilmaissiiron alla Neymar on tarjonnut omaa kymppipaitaansa Messin käyttöön. Entinen Barcelona-kapteeni on RMC Sportin mukaan kiittänyt Neymaria kauniista ajatuksesta, mutta kieltäytynyt kunniasta.

Téléfootin saamien tietojen mukaan Messi kantaa ensi kaudella selässään numeroa 19, jota hän käytti sekä Barcelonan että Argentiinan riveissä ennen kymppiä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

KATSO MYÖS: Sadat PSG-fanit ryntäsivät lentokentälle ottamaan Lionel Messin vastaan

Messi teki Barcelona-debyyttinsä ja pelasi ensimmäiset kaksi kauttaan Camp Noulla numerolla 30. Vuonna 2006, kun Fernando Navarro jätti katalonialaisseuran, sai Messi selkäänsä numeron 19.

Kaksi vuotta myöhemmin Ronaldinhon lähtö Barcelonasta vapautti puolestaan kymppipaidan, jota Messi on sen jälkeen kantanut kunnialla niin seura- kuin maajoukkuetasolla.

Lähde: SportBible