Liverpool – Chelsea: Lauantai-illan spektaakkeli

Valioliiga
Liverpool – Chelsea
Lauantai 28.08. klo 19:30

Valioliigaviikonlopussa on monia herkkupaloja – iltapäivällä saamme seurata, miten alkukierroksilla taapertanut Arsenal pärjää Manchester Cityä vastaan. Varsinainen spektaakkeli on kuitenkin odotettavissa Liverpoolin ja Chelsean välisessä iltapelissä, joka on todellista jalkapallokarkkia. Näitä matseja katsoessa sitä tuntee elävänsä.

Liverpoolin alkuohjelma on ollut helppo, eikä Norwichista tai Burnleystä ollut Jürgen Kloppin suojateille liikaa päänvaivaa. Joukkueen lista loukkaantuneista on ilahduttavan lyhyt, kun vertaa viime kauteen: Andy Robertson sekä Fabinho taitavat olla jo lauantaina avauksessa. Hyökkäyksessä Poolilla on runsauden pulaa, ja tämä on näkynyt etenkin Roberto Firminon peliajassa. Puolustus on nyt terveystilanteen sen salliessa ollut pitävä, mutta kauden ensimmäinen tositesti on nyt käsillä.

Chelsea hoiteli niin ikään helposti avauskierrosten vastustajansa: Crystal Palacesta eikä alamaissa taapertavasta Arsenalista ei ollut kivikovan Chelskin horjuttajiksi. Romelu Lukaku on osoittautunut maineensa veroiseksi pelotteeksi, ja härkämäinen belgialaiskärki on juuri sitä, mitä lontoolaisten hieman ruikkuinen hyökkäys tarvitsikin. Thomas Tuchelista puhuttaessa on vaikea välttää ylisanoja – mies on virkaveli Kloppin tavoin armoitettu jalkapallovalmentaja.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun kertoimet ovat tällä hetkellä markkinoilla prikulleen oikein: Liverpool on matsissa kotiedullaan pikkusuosikki. Pientä etua voisi hakea suurista maalimääristä, sillä molemmissa päissä on nyt todellisia aseita, eikä mitään nallipyssyjä. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,00.